;
Blog
jan 09
ertrekhal 3 schiphol Nieuw De Entree Van Amsterdam Airport Schiphol

Betrouwbaar en veilig valet parkeren bij Schiphol: 4 tips

Je stapt uit bij de vertrekhal van Schiphol en iemand anders parkeert jouw auto op een nabijgelegen parkeerplaats. Bij terugkomst staat de auto bij de vertrekhal weer voor je klaar, om vervolgens direct huiswaarts te kunnen keren. Valet parkeren: gemakkelijker kan niet! Veiliger wel. Niet ieder parkeerbedrijf staat namelijk te boek als even betrouwbaar. Tientallen tot duizenden extra kilometers op de teller, schade en parkeer- of snelheidsboetes zijn voor veel klanten van malafide valet parkeerbedrijven nog steeds aan de orde van de dag. Hoe voorkom je dat jij voor een vervelende verrassing komt te staan bij thuiskomst? Veilig valet parkeren bij Schiphol doe je zo: 

Doe onderzoek
Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Wij raden je aan om voorafgaand aan het reserveren van een parkeerservice onderzoek te doen naar de (online) reputatie van het bedrijf. Wat zeggen voorgaande klanten over het bedrijf? Hebben zij een positieve of negatieve ervaring gehad? Een simpele zoekronde op internet kan jou een kraakheldere impressie geven van de betrouwbaarheid van het parkeerbedrijf. Weten wat onze klanten over ons zeggen? Bekijk onze reviewpagina. 

Fotografeer jouw kilometerstand en auto
Een goede voorbereiding is het halve werk. Door een foto te maken van de kilometerstand en de buiten- en binnenkant van de auto kun je het teveel gereden aantal kilometers en schade altijd aantonen. Als je kiest voor onze valet parking service volgt er altijd een uitgebreide schade-check en wordt de kilometerstand standaard genoteerd. Scheelt je weer tijd. 

Bestudeer de voorwaarden
Duik in de algemene voorwaarden van de parkeer aanbieder en ga na of belangrijke zaken zijn vastgelegd. Wat zijn bijvoorbeeld de procedures rondom schadeafhandeling? Wordt er een maximumsnelheid en maximum aantal kilometers gehanteerd? Wij informeren je standaard zo goed mogelijk over de voorwaarden die voor jou van belang zijn. Daarnaast kun je onze algemene voorwaarden altijd nog eens rustig nalezen. Nog vragen? Dan staan we 24/7 voor je klaar via ons vaste nummer: (020) 244 32 68.

Geef alleen je autosleutel af
Wellicht een open deur: maar fiets-, huis- en schuursleutels hebben wij niet nodig om jouw auto te parkeren. Geef dus niet jouw gehele sleutelbos af. Zo houd je ongenode gasten buiten de deur. 

Klaar om met een gerust hart te vertrekken? Als je kiest voor Schiphol Safeparking, dan kies je voor veilig parkeren op Schiphol. We werken met ervaren chauffeurs en parkeren jouw auto op beveiligde afgesloten terreinen, waarvan ook overdekte parkeerplekken. Service van Safeparking, dat is nog eens thuiskomen!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.